HomePortalCalendarFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Discord Server
Latest topics
» Player Newbie Crasher and Insulting
Thu Aug 31, 2017 6:04 am by Wallace_Portugal

» [Report] ARG TDI (subofer)
Thu Aug 31, 2017 12:01 am by Guest

» Cozmic's Gallery of Random Fails, Crashes, etc.
Wed Aug 30, 2017 10:13 am by TheCozmicDragon

» {APP} [SCS]Cruise City Strobe
Mon Aug 21, 2017 7:32 am by crazyje

» [RO] Andrei's Album
Sat Aug 19, 2017 7:35 am by crazyje

» "Pros" going ww and deceiving a player
Fri Aug 18, 2017 8:09 am by VANKO

» COMPENSATION FOR PEREULOK USERS READ FIRST*
Sat Mar 04, 2017 4:23 am by tariksarper

» DolbyPro's Album
Sat Feb 11, 2017 2:15 am by Lewis

» l337 hax in SCS S2
Sat Jan 21, 2017 12:43 am by Scelder

Donation
Top posters
Scelder
 
Nadeox1
 
Avitron
 
LoriX
 
Jacob
 
P Bobby
 
AidanMurphy
 
Neko
 
Francisc
 
Volvo V70
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Visitors

Share | 
 

 problem since 0.6H update

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
youriger
Noob
Noob
avatar

Join date : 2011-11-02
Age : 19
Location : Belgium

PostSubject: problem since 0.6H update   Sat May 30, 2015 12:30 am

hello,

Ever since the 0.6H update I didn't get scs cruise on my server list. I don't know why, I did the password change from pereulok site and I used the updater from this site... But I don't see the scs cruise on the list in multiplayer... It loads only 4 servers but never yours.

Does anybody know why ? please tell me!  cheers

(and sorry for my bad english Very Happy)

regards,
youriger (Mysticusa).
Back to top Go down
Lewis
Monky
Monky
avatar

Join date : 2013-03-25
Age : 17
Location : United Kingdom

PostSubject: Re: problem since 0.6H update   Sat May 30, 2015 4:47 am

Our sever is currently CLOSED.

It wont be open/on until further notice.
Back to top Go down
Scelder
[SCS]Co-Owner
[SCS]Co-Owner
avatar

ranks Co-Owner
Join date : 2012-03-10
Age : 18
Location : Lithuania

PostSubject: Re: problem since 0.6H update   Sun May 31, 2015 7:21 am

LOL ! :DD

___________


<------- Click it

TOP POSTER
Back to top Go down
http://www.youtube.com/user/LTkietux
Sponsored content




PostSubject: Re: problem since 0.6H update   

Back to top Go down
 
problem since 0.6H update
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Trunk Lid Release Problem
» K100 starting problem
» A55 Update
» Rear Hatch Problem
» Complete brake failure - Another Update

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: [SCS]General Discussion :: [SCS]Problems-
Jump to: